Transformator platform windmolenpark Riffgat en Dantysk

Date:feb 21, 2013

Transformator platform windmolenpark Riffgat:

riffgat_75

Vanaf oktober 2012 zijn er door Minks GRE-leidingen van DN25 tot DN150 aangelegd voor drinkwater, grijs en zwart water systemen op het transformator platform windmolenpark Riffgat. Minks heeft ook het loodgieterswerk verricht door de keuken, douche, wasbakken, toiletten en urinoirs. Tevens hebben we ook de watermaker aangesloten van de zoutwatertank naar de (zoet)waterkraan.

Naast het kunststofleidingwerk hebben wij ook de RVS (DN300) uitlaten gelast en opgehangen, de RVS brandstofleidingen (DN25) en RVS leidingen (DN50) bij de oil separation tanks aangelegd. Het GRE-leidingwerk aan de buitenzijde van het platform is getraced en geïsoleerd.


Transformator platform windmolenpark Dantysk:

In de zomer zal het transformator platform voor het windmolenpark Dantysk voor de kust van Denemarken worden geplaatst. Minks is momenteel al druk bezig met de productie van buizen voor de aanzuigleidingen van het brandbluswater. Als eerste worden dan de pompen, hangend aan GRE-leidingen, 36 meter onder het platform in zee geplaatst. Middels een speciale constructie, speciaal ontworpen door Minks, zullen de pijpen één voor één naar beneden zakken en worden bevestigd via een deksel aan het brandblussysteem. In totaal zullen er 3 samengestelde pijpleidingen gemonteerd worden.