Full-service in technische ondersteuning voor de zware industrie. Een uniek breed palet van technische disciplines.

Gebundeld in een strakke organisatie van gedreven vakmensen en harde werkers.Op het terrein van een van de grootste staalconcerns van Europa werken al meer dan 25 jaar onafgebroken de technische specialisten van Bobach. Onze opdracht is onze klanten te ontzorgen. Dag en nacht.

"Voor onze klanten is de maximale beschikbaarheid van hun machines en installaties topprioriteit. Daar zijn we van doordrongen. Dat is waar we ons op richten."

We leveren full-service: van hydrauliek en pneumatiek tot leidingsystemen, ontwerp en nieuwbouw, onderhoud en reparatie, meetdiensten, systeemmontage tot en met lastechniek.

Bobach beschikt al jaren over alle certificaten die voor ons werk relevant zijn.

Onze bijdrage aan de planeet
Al vele jaren voldoen we aan alle internationale normen die voor onze technische activiteiten van kracht zijn. Of deze nu door klanten, brancheorganisaties of overheden worden gesteld. Duurzaamheid en het milieu spelen in deze keurmerken een steeds grotere rol. Daar zijn we blij om. We beseffen heel goed dat ook de markten waarin wij actief zijn, een grote impact kunnen hebben op onze kwetsbare planeet. We hebben onze processen dan ook zodanig ingericht, dat ze een effectieve bijdrage leveren aan de strijd tegen de klimaatverandering.